Wespenbestrijding

Het wespenseizoen is in volle gang!

Wespen zijn nuttige dieren. Het zijn belangrijke insectenbestrijders door het vangen en eten van hinderlijke insecten. Dat is fijn, maar u zit er niet op te wachten wanneer ze hun wespennest uitgerekend bij u in de spouwmuur of schuur bouwen.

Wespen veroorzaken in de tweede helft van de zomer veel overlast, vooral in eind juli tot en met half september kunnen wespen het ons zeer lastig maken. Ze hangen dan vaak hinderlijk rond in de buurt van eten en drinken in de tuin of op het terras. Indien u een wespennest heeft ontdekt of denkt te hebben, gaat u hier dan niet zelf mee experimenteren. Wespen kunnen gevaarlijk zijn, dus denk om uw eigen veiligheid.

Behandeling met 100% garantie

Afdeling Dierplagen behandelt het wespennest grondig en geeft 100% garantie op de behandeling. Heeft u na enkele dagen nog last van wespen uit het door ons behandelde nest, dan wordt de behandeling gratis herhaald.

Wij zullen met professionele middelen uw wespen probleem oplossen. De middelen die wij gebruiken zijn meestal in poeder of vloeistof vorm. Deze vloeistof of poeder spuiten we in de nestingang gespoten.

Wij kunnen de bestrijding overdag uitvoeren. De wespen doen de rest, door onze bestrijdingsmiddelen mee te nemen in het nest. Hierdoor zal de kolonie binnen een aantal dagen sterven. Ook zullen wij u adviseren om zo problemen in de toekomst te voorkomen.

De kosten voor het bestrijden van een wespennest zijn € 65,00

Wespenoverlast, BEL VANDAAG NOG 06-52468193 met een wespenbestrijder van de Afdeling Dierplagen bent u er zo vanaf.

Bijen en hommels

Onder de noemer wespenbestrijding die wij uitvoeren kunnen meerdere insecten worden opgenomen. Dit zijn veelal wespen, bijen, de hoornaar e.d. Het is over het algemeen niet nodig, en ook niet wenselijk om bijen en hommels te bestrijden. Bij hommels bekijken we of we het nest kunnen verplaatsen naar een voor U en de hommel veilige locatie.
Bij bijen wordt altijd eerst gekeken of we de bijen levend kunnen vangen. De bijen worden dan in dat geval overgedragen aan een imker in de buurt van de bestrijding. Kunnen ze niet worden weggehaald en is er hinder, overlast dan kan het nest alsnog worden bestreden.

Zoekwoorden: wespen, wespennest, wespennesten,wespenoverlast,wespen overlast, wespen bestrijden, wespennest verwijderen,wespenplaag, wespensteek, hoornaar, Permas-D, Carbamaat, Deltamethrin, Permethrin, Propoxur, Tetramethrin, Wespenbestrijding, Bijen, hommels, wespen preventie

Afdeling Dierplagen bestrijd wespen in:

Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Amsterdam, Lijnden, Badhoevedorp, Hoofddorp, Almere, Schiphol, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen, Duivendrecht, Haarlem, Zandvoort, Haarlem, Utrecht, Mijdrecht, Vinkeveen, Utrecht, Muiden, Muiderberg.

Woont u in onze regio Amsterdam en heeft u last van wespen? Dan kan het goed zijn dat er in uw huis of naaste omgeving een wespennest zit.  Wespen kunnen zich agressief gedragen en de steek van een wesp is zeer pijnlijk. Haal het wespennest niet zelf weg , maar maak gebruik van de expertise van De Afdeling Dierplagen.

Wespenoverlast, met een wespenbestrijder van de Afdeling Dierplagen bent u er zo vanaf.

Bel me terug voor het bestrijden van een wespennest